2021. augusztus 4. 18:01

OLTASD BE MAGAD ÉS NYERJ EGY ÚJ iPHONE-t, BICIKLIT VAGY 2022-ES SZIGETBÉRLETET!


A Budavári Önkormányzat nyereményjátékot hirdet olyan I. kerületi fiatalok számára, akik szeptember 15-ig beoltatják magukat koronavírus ellen.


A koronavírus-járvány akkor tűnik el az életünkből, ha sokan beoltatjuk magunkat. A Budavári Önkormányzat azt szeretné, ha a kerületben élő fiatalok közül is minél többen élnének az oltás adta lehetőséggel, hiszen így nem csak magunkat, hanem a környezetükben élőket is védjük a járványtól.


Ezért az önkormányzatunk nyereményjátékot hirdet I. kerületi fiatalok számára. Az akcióban olyan 12-25 éves, I. kerületi lakcímmel rendelkező fiatalok vehetnek részt, akik szeptember 15-ig megkapták már a második COVID elleni oltásukat is (az oltás típusa természetesen nem számít).


A nyeremények a következők:
  • 1 db iPhone 12

  • 1 db Csepel Rapid *** kerékpár

  • 1 db Sziget Fesztivál bérlet (a 2022-es fesztiválra, ha 15 éven aluli játékos nyeri, táblagép a nyeremény)


Adatvédelmi okokból a játékra – törvényi szabályozás miatt – csak személyesen tudsz regisztrálni: a Budavári Önkormányzat ügyfélszolgálatán kell bemutatnod a 2. oltást igazoló EU covid appos QR kódot, vagy a 2. oltásról szóló oltási papírodat.

A két ügyfélszolgálat címe:


  • 1013 Budapest, Attila út 65.

  • 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1. fszt. 10.


A játékhoz szükséges dokumentumokat a csatolmányban megtalálod!

 
Sok szerencsét!

(12 és 18 év között törvényes képviselő jelenléte szükséges az igazolvány bemutatásához)2022. szeptember 27. 12:37

A Vérmező nemcsak kerületünk, de Budapest egyik legnagyobb közparkja, kerületi és budapesti polgárok közkedvelt pihenőhelye. Elhelyezkedése, arányai, növényállománya igazi kinccsé...