Vízivárosi Klub

A klub 2014 óta bővíti a kerületi kulturális intézmények sorát, mint közösségi színtér. Családias jellege, utcára nyíló előtere és a ház előtti hangulatos tér mind erősíti a hely rendeltetését. Fő profilja, hogy otthont adjon kis létszámú, klubszerűen működő rendszeres programoknak, melyek széles palettával kínálnak lehetőséget a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltésére, elsősorban a környékbeli lakók részére.  Egészségmegőrző, mozgásos foglalkozások, művelődés, ismeretterjesztés, kézműves foglalkozások mellett az elmúlt évben társadalmilag hasznos témájú workshopok és fogyatékkal élőket megszólító programok is  megjelentek a kínálatban. A nyári időszakban napközis gyermektáborok zajlanak.

 

Emellett a klub alkalmanként a kerületi civil egyesületek programjaihoz biztosít helyszínt és kiemelt célja a közösségépítő kezdeményezések indítása és támogatása. 2020 óta az önkormányzat által kiírt pályázat útján lehet jogosultságot nyerni a klub tevékenységi köreire, melyet külön bizottság bírál el.

A programokról a klub Facebook oldalán és az időszakonként megjelenő programfüzetből tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kiemelt program: advent elején a közösségi betlehem elkészítése, mely a klub előtti téren kerül felállításra. Az elmúlt években már hagyománnyá vált programban örömmel és szép számmal vesznek részt a környék lakói.

Cím: 1015 Budapest, Batthyány u. 26.

Facebook: