2022. május 18. 16:49

Megújítjuk a Vérmezőt!

Kedves Kerületiek!
A 2019 októberében tartott önkormányzati választásokon nem csak polgármesterváltás, de szemléletváltás is történt. 20 év átláthatatlanság után, egy olyan önkormányzati csapat állt fel, amely kifejezetten igényli a párbeszédet a helyi lakossággal.

Fontos, hogy el tudjuk mondani, mit és miért csinálunk, és még fontosabb, hogy visszajelzéseket kapjunk, ki hogyan látja, értékeli a munkánkat. Ennek egyik fontos eleme a szakszerű és kimerítő tájékoztatás. Most, hogy elérkeztünk a ciklus felezőjéhez, szeretnénk bemutatni, mit sikerült már megvalósítanunk az elképzeléseinkből, kampányígéreteinkből.

Büszkén számolhatunk be arról, hogy a megfogalmazott ígéreteink többségét vagy már most sikerült teljesíteni, vagy folyamatban van a teljesülésük. Ezeket mutatjuk most be – jó olvasást kívánunk, és ahogy eddig is, várjuk a visszajelzéseiteket!

✅ Ígéretet tettünk a Vérmező rendbetételére és távlati rehabilitációjára

Kitartó és körültekintő egyeztetések után a Budavári Önkormányzat és a Főváros együttműködésben végre megújítjuk a Vérmezőt. A Fővárosi Közgyűlés nemrég egyhangúlag elfogadta az erről szóló megállapodást. A projektet Gelencsér Ferenc alpolgármester kezdeményezte, a felújítás két szakaszban fog megvalósulni – az önkormányzat az első szakaszra 60 millió forintot fordít.

Milyen újítások várhatóak már most?
-Nagyobb, szebb, varjú-biztos szemetesek.
-A szitakötő játszótér gumiburkolatának megújítása.
-Új, kényelmes padok.
-4000 m2 gyepesítés és virágültetés.
-A már elvégzett kérdőíves felmérések után, elkezdődik a Vérmező komplex parki megújításának részletes tervezése.

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...