2021. május 10. 08:32

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS A VESZÉLYHELYZETI INTÉZKEDÉSEK 2021. MÁJUS 3. NAPJÁTÓL ÉLETBELÉPŐ VÁLTOZÁSAIRÓL A CZAKÓ UTCAI SPORT- ÉS SZABADIDŐKÖZPONTBAN

Nyitvatartás:

H – CS 07.00 – 21.30

p 07.00 – 21.00

Szo 08.00 – 20.00

V 08.00 – 18.00

1) A Sportközpontban védettségi igazolvány nélkül a 18 év feletti látogatók számára csak az egyéni szabadtéri sportok gyakorlása engedélyezett! Ez alól kivételt képeznek a Budai Futball Clubbal és a Tabáni Spartacus SKE-vel kötött szerződésekben meghatározottak szerint szervezett edzések, melyeken csak a leigazolt, érvényes versenyengedéllyel rendelkező sportolók vehetnek részt. Az edzést megelőző és követő időszakban rájuk is a lakosságra vonatkozó szabályok érvényesek!

2) A füves, műfüves futballpályán, az atlétika pályán, valamint a közösségi teremben csoportos sporttevékenység csak védettségi igazolvánnyal végezhető!

3) A teniszpályákon és a pingpongasztaloknál páros, vagy csoportos játékra csak védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek van lehetősége! Kivételt képeznek a 18 év alattiak, illetve az egy háztartásban élők.

4) Az Intézmény öltözőit és vizesblokkjait a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, az igazolt sportolók és a 18 év alattiak maszk nélkül vehetik igénybe, a többiek számára a maszk használata kötelező!

5) A futballedzés ideje alatt a szülők lehetőség szerint ne tartózkodjanak az Intézmény területén!

6) Az épületbe, mosdókba való belépéskor a kézfertőtlenítés használata ajánlott!

7) A Sportközpont területén étkezésre csak a büfénél van lehetőség!

8) A Sportközpont irodáiban a látogatók számára a maszk használata változatlanul kötelező!

A védettségi igazolvány csak személyazonosság igazolására alkalmas dokumentummal együtt érvényes! Ezek hiányában csak a fenti szabályok szerint használható a Sportközpont!

A sportpályák jogosult használatát a Sportközpont munkatársai, illetve az intézményvezető által meghatalmazott személyek ellenőrzik a védettségi igazolvány, a lakcímkártya, kerületkártya, egyéb lakcímet tartalmazó igazolás, a befizetést igazoló érvényes bérlet elkérésével! Aki ezt megtagadja, annak megtilthatják a Sportközpontba való belépést!

A rendkívüli intézkedések visszavonásra kerülnek, ha a Kormány által a koronavírussal összefüggésben elrendelt és meghosszabbított veszélyhelyzet megszűnik.

A fentieken kívül az Intézmény az SZMSZ-ben és a Házirendben leírtak alapján működik.