2024. március 27. 16:04

Jelentkezzen szavazatszámláló biztosnak!

Tisztelt Kerületi Választópolgárok!

Magyarországon 2024-ben az Európai Parlament tagjainak, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásban tartott választására kerül sor.
A választás sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlenek a szavazatszámláló bizottságok.
A megválasztott és a 2022. évi választásban ténylegesen feladatot végző szavazatszámláló bizottsági tagok munkáját ezúton is köszönjük, munkájukra a 2024. évi választások során is számítunk.

A 2022-ben megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok sorát azonban további szavazatszámláló bizottsági tagokkal szükséges bővíteni. A szavazatszámláló bizottsági tagokat Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Képviselő-testülete választja meg. A keresett tagokra egyelőre póttagi szerepkör hárul majd.

A megválasztott szavazatszámláló bizottsági tag a megválasztását követően esküt vagy fogadalmat tesz, a választást megelőzően köteles a bizottsági tagok és póttagok részére szervezett felkészítő oktatáson részt venni.

A jelentkezési lapot és a kitöltött nyilatkozatot az Ügyfélszolgálati Irodáinkban (Kapisztrán tér 1., Attila út 65.) tudják leadni, a megadott határidőn belül.

Jelentkezési határidő: 2024. április 5.

  1. Jelentkezési lap
  2. Összeférhetetlenségi nyilatkozat
  3. Adatkezelési tájékoztató

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...