2023. március 1. 15:55

Indul a ,,Nyitott Menza” program a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban

Tisztelt Szülők!

A közétkeztetést biztosító cég lehetőséget szeretne adni a gimnáziumban ebédet igénylő gyermekek szülei részére az úgynevezett „Nyitott Menza” programban való részvételre.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szülők egy előre meghatározott időszakban naponta max. 10 fő részvételével bejöhetnek 13.00-14.00-óra között az ebédlőbe megkóstolni az aznapi ebédet.

A „Nyitott Menza” programban való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni aktuális napot megelőző nap 12.00-óráig lehet! Minden napra az első 10 regisztráló jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezőknek minden esetben visszaigazoló levelet küldünk az adott napra a regisztrációról sikeres és sikertelen helyfoglalás esetén is.

A regisztrációs levélben kérjük adja meg:

  • nevét
  • telefonszámát
  • mely napon (napokon) szeretne a „Nyitott Menza” programon részt venni

Kérjük, regisztrációs levelét a szilagyi.menza@budavargmsz.hu címre küldje el.

A kóstolásnál nem teljes adag kerül kiadásra, tehát nem ebédelési lehetőséget kínál fel a cég, hanem annak a lehetőségét, hogy a szülő ne csak gyermeke elmondása alapján tudja megítélni az ételeket. A kóstolás feltétele, hogy a cég által biztosított (helyszínen kihelyezett) rövid kérdőívet a kóstolás után a szülő kitöltse és leadja a konyhai dolgozóknak.

Lehetőség van arra is, hogy akár minden nap kóstoljon a szülő, közelebbi képet kapva így a heti étkezések minőségéről, mennyiségéről, illetve arról, hogy a gyermekek hogyan fogyasztják az ebédet.

A tervezett kóstolási időszak az alábbi:
2023. február 27- március 17-ig, (kivétel március 15.) naponta maximum 10 fő részvételével 13.00-14.00-óra közötti időtartamban.

Kérjük, hogy minden esetben kérje a konyhai dolgozó segítségét, mert az ebédlőben a férőhely korlátozott, és nem szeretnénk, ha a gyermekek akadályoztatva lennének a kötött ebédelési idejükben.