2023. szeptember 19. 10:04

Eredményesen lezárult az ingatlanrendezési közbeszerzés

Tájékoztatjuk Bérlőinket, hogy a fennmaradó épületek (71 db) társasházzá alakításához szükséges műszaki dokumentáció elkészítése érdekében „Ingatlanrendezési műszaki szolgáltatások a Budavári Önkormányzat számára” tárgyban kiírt és lefolytatott nyílt közbeszerzési eljárás eredményesen lezárult.

Az eljárás nyertese a KOMUNÁLINFÓ Információs Szolgáltató Zrt. A vállalkozóval a szerződés 2023. augusztus 25-én megkötésre került, a vállalkozó a felmérési munkákat 2023. szeptember 18-án megkezdte. Az épületek felmérése a vállallkozó által összeállított, szakmai szempontú ütemezés szerint zajlik, a felmérés konkrét időpontjáról a Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Gazdasági Műszaki Ellátó és Szolgáltató Szervezet (GAMESZ) munkatársai értesítik a Bérlőket.

A vállalkozóval kötött szerződés értelmében a vállalkozó a szerződés megkötésétől számított 8 hónap alatt elkészíti és az Önkormányzatnak átadja a 71 db épület társasházzá alakításához szükséges műszaki dokumentációt, a teljesítés folyamatosan történik majd. Az eredményes társasházalapításra, az ahhoz szükséges műszaki dokumentáció elkészítésére csak abban az esetben van lehetőség, amennyiben a vállalkozó munkatársai az épületben található valamennyi lakásba, helyiségbe és közös használatú részbe bejutnak.

Együttműködésüket köszönjük!

2023. szeptember 13. 11:06

Filmforgatás miatt rövid ideig tartó, szakaszos lezárásra kell számítani az alábbi közterületeken: Donáti utca 30., 51., 53. környékén: szeptember 13-15....