2022. május 16. 10:49

Budapest100 a Várban: kalandok a titkos ajtók mögött

Bár a Várban sétálni egy egyszerű hétköznapon is felemelő élmény, a hétvégén igyekeztünk még különlegesebbé, gazdagabbá tenni az idelátogatók programját.


Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek a Budapest100 a Várban rendezvényen, ahol olyan épületek is megnyitották kapuikat, ahová egyébként turistaként eddig nem lehetett bemenni.


A Városházában például a körbevezetésen bemutattuk az épület falait díszítő műalkotásokat, többek között Madarász Viktor és Than Mór festményeit. Meg tudtátok nézni, hol dolgozik Váradiné Naszályi Márta polgármester, és a Képviselőtestületi teremben pedig egy rögtönzött szavazást is tartottunk - így döntöttünk például amellett a látogatókkal, hogy legyen még sokszor Budapest100 a Várban (is)!


Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!
Fotók: Mohai Balázs


TOVÁBBI KÉPEK

2022. június 30. 16:09

FELHÍVÁS a 2022. évi KÖTELEZŐ EBÖSSZEÍRÁSHOZ Tisztelt Ebtartók és Ebtulajdonosok! Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény...

2022. június 30. 12:05

Tisztelt gépjármű tulajdonosok!   A Toldy Ferenc utca – Donáti utca – Csónak utca útvonal faltól-falig történő nagytakarítása megkezdődött. A...