2022. május 3. 13:39

Alkossuk meg együtt a kerületünk kutyás etikettjét!

A Budavári Önkormányzat a helyi lakosokkal és civil szervezetekkel közösen keresi a megoldást a kutyás és nem kutyás közösségek, illetve a kutyás közösségeken belül felmerülő problémákra.

Ennek fontos lépése egy közös etikett létrehozása, amelynek munkaverzióját itt találjátok: https://budavar.hu/kutyas-etikett-tervezet/
És most Ti jöttök! Azaz:
– Olvassátok el és gondoljátok át az etikett tartalmát.
– Gyertek el a fórumunkra.
– Vitassuk meg a megosztó kérdéseket.
– Találjuk meg együtt az optimális megoldásokat!

❓Mi várható a fórumon❓
Velünk lesz Gáspár Zsófia, az Óbudai Kutyás Egyesület elnöke és Hirbek Edina, a Zöld Eb – Kutyás Érdekvédelmi Egyesület elnöke is, hogy a felmerülő kérdésekre, vitás pontokra szakértői válaszokat is kaphassunk.
Terveink szerint kisebb csoportokban is dolgozunk majd, és átbeszéljük szempontjaitokat. A cél az, hogy olyan etikettel a „zsebünkben” búcsúzzunk, amelyet mindannyian el tudunk fogadni.

📍Helyszín: Virág Benedek Ház
📅 Időpont: május 10. (kedd) 18:00

A fórumra előzetes bejelentkezés nem szükséges, de NAGYON FONTOS, hogy az eseményre jelezzetek vissza. Ha biztosan jöttök akkor azt jelöljétek – így a lehető legjobban tudunk készülni mi is a fórumra. Köszönjük! Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/534727134671883/?ref=newsfeed
Amennyiben előzetes kérdésed van, vagy nem tudsz eljönni, de megosztanád velünk a gondolataidat, kérjük, írj nekünk: somogyi.zsofia@budavar.hu, bihari.gyorgy@budavar.hu.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!💚