2023. február 2. 14:05

Ajándék korcsolyázás 60 fő gyermekotthonban élő gyermek számára

Február 11-én, szombaton 14-18 óra között a Budavári Önkormányzat, az Oxygen Naphegy szolgáltató Kft., és a Czakó Utcai Sport- és Szabadidőközpont támogatásával a gyermekotthonban élő gyermekek ajándékba kapnak egy hangulatos téli korcsolyázást a Czakó utcai Sportközpontban.
A Gyermekhíd Alapítvány hisz abban, hogy a személyre szabott odafigyelés és lelki törődés nélkülözhetetlen feltétele annak, hogy a családjukból kiemelt gyerekek felnőve sikeresen beilleszkedjenek a társadalomba. Önkénteseikkel nap, mint nap azon dolgoznak, hogy felépítsék a gyerekek önmagukba vetett hitét és egészséges kapcsolódási mintát mutassanak számukra. Ez az alapja ugyanis annak, hogy személyiségük kibontakozhasson, érdeklődési körük teret nyerjen.
Különösen fontosnak tartják, hogy olyan élményprogramokban is részesítsék őket, ahol önfeledt gyermeki perceket tudnak megélni. A közös játszás és a közös nevetés olyan gyógyító erővel bír, amelynek pozitív hatása sokáig elkíséri a gyerekeket.

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...