2022. május 23. 18:01

II. KUTYÁS FÓRUM – KÖZÖS ETIKETT KIALAKÍTÁSA AZ I. KERÜLETBEN

Folytassuk!

Alkossuk meg együtt a kerületünk kutyás etikettjét! Az első alkalommal szép számmal gyűltünk össze kutyások, nem kutyások, szakértők, aktivisták és döntéshozók, és rengeteg fontos szemponttal, javaslattal gazdagabban álltunk fel a fórum végén – valóban közösen álltunk neki a munkának, hogy megalkossuk kerületünk kutyás etikettjét!

Ennek a munkának a folytatására hívunk mindenkit – aki velünk volt az első alkalmon, azért, aki nem, még inkább jöjjön el! A közös munka során összeszedett javaslatokat az alábbi verzióban összegeztük, ezzel az átdolgozott javaslattal megyünk tovább: https://budavar.hu/kutyas-etikett-2-0/

És amire titeket kérünk:
1. Olvassátok el a linken található ÚJ, VELETEK készített etikett JAVASLATOT,
2. Tanulmányozzátok át a javaslatokat,
3. Gyertek el a fórumunkra,
4. Beszéljük át, amit még kell,
5. Találjuk meg az optimális megoldásokat!

Helyszín: Virág Benedek Ház
Időpont: június 7. (kedd) 18:00

A fórumra előzetes bejelentkezés nem szükséges, de NAGYON FONTOS, hogy az eseményre jelezzetek vissza. Ha biztosan jöttök akkor azt jelöljétek – így a lehető legjobban tudunk készülni mi is a fórumra. Köszönjük!
Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1422764661509576
Amennyiben előzetes kérdésed van, vagy nem tudsz eljönni, de megosztanád velünk a gondolataidat, kérjük, írj nekünk: somogyi.zsofia@budavar.hu, bihari.gyorgy@budavar.hu.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!