2023. március 16. 12:07

,,NYITOTT MENZA” PROGRAM A BATTHYÁNY LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A „Nyitott Menza” programban való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni aktuális napot megelőző nap 12.00-óráig lehet! Minden napra az első 10 regisztráló jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezőknek minden esetben visszaigazoló levelet küldünk az adott napra a regisztrációról sikeres és sikertelen helyfoglalás esetén is.

A regisztrációs levélben kérjük adja meg:
• nevét
• telefonszámát
• mely napon (napokon) szeretne a „Nyitott Menza” programon részt venni
Kérjük, regisztrációs levelét a batthyany.menza@budavargmsz.hu címre küldje el.

A kóstolásnál nem teljes adag kerül kiadásra, tehát nem ebédelési lehetőséget kínál fel a cég, hanem annak a lehetőségét, hogy a szülő ne csak gyermeke elmondása alapján tudja megítélni az ételeket.

A kóstolás feltétele, hogy a cég által biztosított (helyszínen kihelyezett) rövid kérdőívet a kóstolás után a szülő kitöltse és leadja a konyhai dolgozóknak.

Lehetőség van arra is, hogy akár minden nap kóstoljon a szülő, közelebbi képet kapva így a heti étkezések minőségéről, mennyiségéről, illetve arról, hogy a gyermekek hogyan fogyasztják az ebédet.

Kérjük, hogy minden esetben kérje a konyhai dolgozó segítségét, mert az ebédlőben a férőhely korlátozott, és nem szeretnénk, ha a gyermekek akadályoztatva lennének a kötött ebédelési idejükben.