2023. június 23. 13:26

Nyári Diákmunka Program 2023

TÁJÉKOZTATÓ A „NYÁRI DIÁKMUNKA” PROGRAMRÓL
2023

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan a Budavári Önkormányzat és intézményei, cégei (Polgármesteri Hivatal, Budavári GAMESZ, Budavári Játszótér Üzemeltető Közhasznú Nonprofit Kft. stb.) az idei szezonban ismét fogadja a diákokat napi 6 órában, 2023. 07. 04. és 2023. 08. 31. közötti időszakban.
A központi program keretében az önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, és azt igazolni tudó diákokat foglalkoztathatnak. A programhoz akkor tudsz csatlakozni, ha nem rendelkezel foglalkoztatásra irányuló vagy vállalkozási jogviszonnyal.

A jelentkezésedet – önéletrajzzal – a szemelyugy@budavar.hu email címre várjuk!

A jelentkezésed az alábbiakat tartalmazza1:

  • név
  • születési hely és idő
  • TAJ szám
  • lakcím, tartózkodási hely
  • telefonszám és e-mail cím
  • az oktatási intézmény neve, a tanulmányok szakiránya

A foglalkoztatás előfeltétele, hogy (közvetítést kérőként) a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerint illetékes Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályán nyilvántartásba vetesd magad. Ehhez a személyes okmányaidra lesz szükség, valamint az érvényes diákigazolványodra. A regisztráció során kérlek, jelezd, hogy melyik intézményben szeretnél dolgozni.

A jelentkezések befogadásáról e-mailben értesítünk, amelyben a további teendőidről is tájékoztatást kapsz.

1A jelentkezéshez csatolni szükséges a letölthető Adatkezelési tájékoztatót, az adatkezelési tájékoztató megismerését követően a jelentkező által aláírt, az adatkezeléshez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot.

karrier_adatkezeleshez_hozzajarulo_nyilatkozat_kotelezo.docx

karrier_adatkezelesi_tajekoztato_hivatali_allashirdetesekhez.docx