2023. június 12. 18:14

Éjszakai munkavégzés, forgalmi változás a Palota úton

Ezen a héten megkezdődik a Palota út aszfaltozása. A munkavégzés miatt előreláthatólag péntek hajnalig éjjel 22:00 órától hajnali 04:00 óráig LEFELÉ, a Dísz tértől a Váralja utca irányába egyirányúsítják a Palota utat.
Napközben továbbra is biztosított a kétirányú közlekedés, de szakaszos félpályás lezárás nehezíti a közlekedést.

Tervezett, tájékoztató jellegű ütemezés :

2023.06.12. / Éjszakai aszfaltozás a Lovas út – Tábor u. csomópont közötti szakaszon: A Palota út egyirányúvá válik a Dísz tér felől a Váralja utca felé. A Tábor utcából csak lefelé a Dózsa György tér felé lehet közlekedni.

2023.06.13. / Éjszakai aszfaltozás a Tábor utcai csomópont – Várgarázs közötti szakaszon: A Tábor utcai csomópont szakaszosan és időszakosan teljes szélességében lezárásra kerül. A Tábor utcába a behajtás a Mikó utca és a Logodi utca felől biztosított. A Palota út a Dísz tér felől a Váralja utca felé egyirányúvá válik.

2023.06.14. / Éjszakai aszfaltozás a Várgarázs – Kemal Atatürk sétány közötti szakaszon: A Tábor utcai kereszteződést megnyitják, a Tábor utcából a Dísz tér / Lovas út felé (felfelé) is biztosítják közlekedést. A Palota út a Tábor utcától a Váralja utcáig egyirányúvá válik. A Várgarázs ezen a napon 01:00 – 04:00 óra között nem használható az útpálya aszfaltozása miatt.

Az aszfaltozás miatt nagyobb zajterhelés várható 22:00 – 03:30 óra között.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!