2023. február 2. 13:35

ILYEN VOLT: ‘Egy az egyben’ – Szentháromság tér (01.31)

Kedden újra lehetősége volt a kerület polgárainak kötetlenül beszélgetni V. Naszályi Márta polgármesterrel. A kéthetente megrendezésre kerülő eseményeken oldott hangulatban ismerjük meg a budaváriak véleményét egy-egy konkrét projekttel kapcsolatban. A második alkalom is bizonyította, a lakók örülnek a lehetőségnek, szívesen osztják meg személyes tapasztalataikat a polgármesterrel és a hivatal dolgozóival.

A keddi beszélgetésre, amelynek témája a Szentháromság tér jövője volt, szintén sokan jöttek el, és a kötetlen hangulatban fontos kérdésekről tudtunk eszmét cserélni: Mit jelent a tér a kerületi lakóknak? Hol tart a tavaly lezajlott tervpályázat? Mit szeretnénk ettől a tértől, vagy éppen rajta látni? Milyen fenntarthatósági szempontokat kell majd biztosan figyelembe venni a tér megújításakor? Mitől fogják szeretni azok is, akik minden nap a teret látják majd?

A polgármester, a hivatal szakemberei és a nyertes tervezőiroda építészei részletesen átbeszélték a vágyakat és lehetőségeket a lakókkal. Minden véleményre kíváncsiak vagyunk, és ha ezek különböznek is, abban mind egyetértettünk: a Szentháromság tér megújulása közös célunk.

A következő ‘Egy az egyben’ alkalom részleteivel hamarosan jelentkezünk!

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...