2023. február 6. 08:56

Egy az egyben – Kötetlen beszélgetések V. Naszályi Mártával / Bringával az I. kerületben

A Magyar Kerékpárosklub I. kerületi tagsága a BKK-val közösen elkészítette javaslatát a kerületünk kerékpárhálózati kapcsolatairól. Ezt a javaslatot a Város és Mobilitás Intézet Remix platformján véleményezni is lehet, ezen a linken: https://tinyurl.com/kerekparoshalozat

Januárban új sorozatot indítottunk ‘Egy az egyben’ címmel, amelynek keretében kéthetente különböző, kerületet érintő témákról lehet eszmét cserélni V. Naszályi Márta polgármesterrel. Beszélgettünk már az idősügyekről a Roham utcai idősek klubjában, a Szentháromság tér zöldterületi megújításáról a Városházán.

A sorozat következő állomásaként most minden kerületi kerékpárost és nem kerékpározót is szeretettel várunk, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében beszélgessünk a mobilitásról általában, de különösen ezen belül a kerékpározás és az I. kerület kapcsolatáról, jövőjéről, és megosszuk egymással véleményünket és ötleteinket a kerékpár hálózati tervről. A beszélgetésen velünk lesz Biczók Péter a Kerékpárosklub Bel-Budai területi szervezetének tagja és a Budavári Önkormányzat Városüzemeltetési Irodájának szakértői is.

Várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel február 14. 17:30-kor a Márai Sándor Művelődési Házban!

FB esemény

Eddigi alkalmak:

Egy az egyben – Idősek helyzete az I. kerületben (01.19.)

Egy az egyben – Szentháromság tér (01.31)