2024. február 16. 17:25

Egy az egyben: Bemutatkoznak a Budavári Egyesített Bölcsőde és a Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

‘Egy az egyben’ beszélgetéssorozatunk következő részében a Budavári Egyesített Bölcsődék és a Brunszvik Teréz Budavári Óvodák mutatkoznak be.

Várjuk mindazokat, akiknek a családjában idén aktuális a bölcsőde- vagy óvodaválasztás és szeretnének még a nyílt nap előtt többet megtudni az intézményekről. Most egy kötetlen beszélgetés keretében alkalom nyílik közelebbről megismerkedni a kerületben működő bölcsődékkel és óvodákkal, V. Naszályi Márta polgármester vendégei ezúttal Koppány Ivett és Katinszki Ferencné, Ildikó intézményvezetők.

Az intézmények pedagógia programjának és működésének ismertetésén túl, szeretnénk, ha többről szólna ez az alkalom: vendégeink igyekeznek minden szülői kérdésre válaszolni és eloszlatni az intézmény választással kapcsolatos aggodalmakat, hogy a családok könnyű szívvel és sok információval vághassanak neki idén tavasszal a beiratkozásnak.

Az esemény időpontja: február 27. kedd 17.30
Helyszíne: Iskola utcai bölcsőde, tornaszoba -Budapest, 1011 Iskola u. 22-24.

Az eseményen való részvétel – a helyszín befogadóképessége miatt – regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a regisztracio@budavar.hu e-mail címen lehet, február 23-án 14 óráig!

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL AZ ÚJ REGISZTRÁCIÓS HATÁRIDŐ ⚠️ FEBRUÁR 26. 14:00 ⚠️