2022. augusztus 22. 08:44

Augusztus 23-ától indul a Batthyány tér részleges átalakítása!

Augusztus 23-án kezdődik a Batthyány tér felszínének részleges átalakítása! A korábbi buszforduló helyére hatalmas virágágyásokat helyezünk, de lesznek padok és sakkasztalok is!

Hat nagyobb, fél méter magas virágkazettát telepítünk a korábbi buszforduló helyére, amelybe ültetünk például orvosi zsályát, kecskerágót, törpe őszirózsát, tollborzfüvet, japán gyöngyvesszőt, örökzöld mirtuszloncot, zöld cipruskát, pázsitviolát, vattacukorfüvet és még rengeteg más virágot.A munkálatok nem befolyásolják a buszforgalmat, csak a gyalogosforgalmat. Két részletben zárjuk le a területet: először az északi rész, majd a déli rész lesz lekordonozva. A ​részleges átalakítással legkésőbb október végére el is készül a kivitelező cég.

A Batthyány tér megújításával kapcsolatos gyakran felmerülő kérdésekre Váradiné Naszályi Márta személyesen válaszolt az alábbi videóban:A kivetelezés idejére szíves türelmüket kérjük!

2022. szeptember 27. 12:37

A Vérmező nemcsak kerületünk, de Budapest egyik legnagyobb közparkja, kerületi és budapesti polgárok közkedvelt pihenőhelye. Elhelyezkedése, arányai, növényállománya igazi kinccsé...