2022. május 31. 10:29

ZÖLD LAKOSSÁGI FÓRUM – TÁJÉKOZTATÓ ZÖLD PÁLYÁZATAINKRÓL

A Budavári Önkormányzat már jó ideje elindult a „zöld” úton, és szeretnénk minél többféle módon támogatni a került lakóit, Titeket is abban, hogy környezetbarát, energiahatékony módon alakíthassátok saját környezeteteket is.
Ennek a folyamatnak az elősegítése érdekében lakossági fórumot tartunk négy olyan pályázatunkról, amelyek mindegyike környezetbarát, és nem utolsósorban a pénztárcátokat is kímélő megoldásokat kínál. Sőt, szebbé is teszi a környezetet.
A Zöld homlokzat, a Kertszépítés, a Lakásfelújítás 2022 és az Energiahatékonyság pályázatainkat a fórumunkon szakértők mutatják be, akiktől természetesen Ti is kérdezhettek. A pályázati kiírásokról ITT olvashattok bővebben.
Az előzetes kérdéseiteket a pályázati kiírásokban található email címeken is feltehetitek!
A fórumra előzetes bejelentkezés nem szükséges, de fontos, hogy a Facebook eseményre jelezzetek vissza. Ha biztosan jöttök, akkor azt jelöljétek – így a lehető legjobban tudunk készülni mi is a fórumra.

💚 Szeretettel várunk mindenkit a Városháza aulájában!

2023. március 22. 17:18

Megosztjuk az URBS Ingatlan Kft. adatszolgáltatása alapján az Önkormányzat által megrendelt 38 épület társasházzá alapításához szükséges műszaki dokumentáció elkészítésére vonatkozó...