2020. november 25. 13:04

Zöldhulladék-elszállítás

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a  FKF Nonprofit Zrt. 2020. november 27-ig indít külön gyűjtőjáratot a zsákban kihelyezett zöld hulladék elszállítására. Az időpont után is el fogják szállítani a zöld hulladékos  – FKF Nonprofit ZRT. jelölésű – zsákokat, egészen 2020. december 23-ig. Az elszállítás a kapacitás függvényében vagy a kommunális hulladék elszállítása során, vagy külön járat beiktatásakor történik. Kérjük szíves türelmüket.

A varosuzemeltetes@budavar.hu e-mail címen tudják jelezni, ha 7 napnál hosszabb ideje vár a zöld hulladék elszállításra.

A biodiverzitás megőrzése, a talaj tápanyag visszatáplálása érdekében, kérjük, fontolják meg a helyben történő komposztálás megvalósításának lehetőségét! Ezzel a szállítás során levegőbe jutó széndioxid mennyiségét is csökkenteni tudja a lakóház közössége.

Amennyiben a lakosok azt tapasztalják, hogy 1-2 hétig nem történik meg az elszállítás, vagy hasonlóan nagy mennyiség elszállításáról van szó, mint tárgyi címen, kérjük legyenek szívesek jelezzék az fkfzrt@fkf.hu e-mail címen.

Köszönjük, hogy együttműködtek lakókörnyezetük tisztán tartásában.