2020. június 15. 12:05

Vízivárosi Klub pályázat

A Budavári Önkormányzat pályázatot ír ki a 2020-2021-es tanév időszakára foglalkozások vezetésére és közösségi események tartására a Vízivárosi Klubban (1015 Bp, Batthyány u.26.). A pályázat nyertesei kedvezményesen, vagy non profit társadalmilag hasznos tevékenység esetén bérleti díj nélkül kaphatnak teret a klubban a 2020/21-es tanévben. Olyan egyének és csoportok támogatását tervezzük, akik az első kerületi lakosok közösségi igényeinek megfelelő tevékenységet szeretnének megvalósítani. Az alábbi három területről érkezők pályázatát várjuk:

  • társadalmilag hasznos, non profit tevékenységet végző csoportok és civil szervezetek
  • helyi lakossági csoportok ernyőszervezetet igénylő kezdeményezései
  • egyéni, mikro- és kisvállalkozók for profit tevékenységek

A for profit tevékenységekre szakképzett és számlaképes foglalkozásvezető művészek, pedagógusok, terapeuták és egyéb vállalkozók jelentkezhetnek, akik a következő területeken tevékenykednek: szabadidős tevékenységek, kiscsoportos mozgásfoglalkozások, környezetvédelem, személyiségfejlesztő drámajátékok, közösségfejlesztés, kulturális, kreatív és innovációs területek. 

Jelentkezés: 2020. július 15-ig e-mailben a civilek@budavar.hu e-mail címen. 

A tárgyba írják be: Vízivárosi Klub

Kérjük, hogy jelentkezésükhöz küldjék el:

  • telefonos és e-mailes elérhetőségek
  • vállalkozás/szervezet adatai 
  • egy maximum 500 szóból álló bemutatkozó levél
  • egy maximum 1500 szóból álló, a célközönséget és a foglalkozás időtartamát és gyakoriságát (időpontra való igénnyel) is megjelölő éves programterv 

A pályázatokról egy erre kijelölt szakmai testület dönt. A pályázók e-mailben kapnak visszajelzést 2020. augusztus 15.-ig. Szerződéskötés: 2020 09. 05.-ig.