2021. március 30. 11:01

Óvodai beiratkozás 2021/2022.

Kedves Szülők!

A 2021/2022-es nevelési évre vonatkozó, óvodai beiratkozással kapcsolatos részletes tájékoztatót, az óvodák bemutatkozóit/nyitott napokat, a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat és a jelentkezéshez csatolandó nyilatkozatokat az alábbi módon érhetik el.

Bölcsődék, óvodák, iskolák

A kitöltött és a csatolandó dokumentumokat Mártonné Ruzsák Tímea óvodatitkár részére az alábbi e-mail címre kérjük megküldeni: ruzsak.timea@ btovi.hu

Kérdéseiket Katinszki Ildikó intézményvezető részére az alábbi e-mail címen tehetik meg: iskola.ovi@btovi.hu

Figyelmükbe ajánljuk intézményünk Házirendjét és Pedagógiai Programját (szintén az önkormányzat honlapján megtekinthető), melyekből sok és fontos információ megtudható. Kérjük, hogy a kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel, kizárólag a fenti két címet keressék az óvodai felvételekkel kapcsolatos kérdéseikkel/kéréseikkel. Köszönjük!

Az óvodaköteles gyermekek felvételéről 2021. június 06-át követően írásban – postai úton, vagy elektronikus formában értesítjük az érintett szülőket.

Szeretettel várjuk a leendő kiscsoportos óvodásokat! Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánunk!

Katinszki Ildikó, intézményvezető

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...