Városüzemeltetési ügyintéző

HATÁRIDŐ

2021. április 18.

Budapest Főváros I. kerület Budavári Polgármesteri Hivatala

városüzemeltetési ügyintéző

 munkakörbe keresi elhivatott új kollégáját

 

 

Leendő munkatársunkként a feladatai közé tartozik majd a Budavári Önkormányzat városüzemeltetési feladataiban való részvétel (kiemelt feladat a közterület hasznosítási ügyek), valamint a jegyző hatáskörébe tartozó környezetvédelemmel kapcsolatos hatósági feladatok döntéselőkészítése, és a végrehajtásában való közreműködés, ellenőrzés (fakivágások, fapótlások, zajjal kapcsolatos feladatok.)

A városüzemeltetés az egyik olyan szakterület, ahol a tevékenységünk állandó lakossági kontroll alatt áll, ahol gyors válaszokra és megoldásokra van szükség, ugyanakkor a megoldásoknak szakszerűeknek és jogszerűeknek kell lenniük. Ehhez a kihíváshoz keresünk munkatársat.

Az ideális jelölt rendelkezik felsőoktatásban szerzett szakirányú szakképzettséggel vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettséggel és szakirányú szakképesítéssel (pl. környezetvédelemi, településmérnöki, tájépítészi végzettség), együttműködő, de felelősséggel tud önálló munkát végezni, jól kommunikál és proaktívan vesz részt a folyamatokban, és megfelel a kötelező jogszabályi feltételeknek.

Előnyt jelent számunkra, ha van közigazgatási alapvizsgája, vagy szakvizsgája, ha van legalább 1-3 év szakmai tapasztalata hasonló területen, önkormányzatnál, és rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal.

Kollégáink illetményét és egyéb juttatásait a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a belső szabályzatok határozzák meg, a hivatalban a köztisztviselői illetményalap 55000 Ft.

A jogszabályban foglaltak szerint egyéni teljesítmény alapján lehetőség van az illetmény eltérítésére, célfeladatok teljesítése esetén az illetményen felül további juttatások elérésére.

A béren kívüli juttatások körét folyamatosan bővítjük, próbaidő alatt is biztosítunk cafeteria juttatást emelt összegben, Budapest közlekedési bérletet fizetünk, mivel a munkahely könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, vagy utazási támogatást fizetünk a jogszabályi előírásoknak megfelelően a Budapesten kívülről ingázó kollégáinknak.

A munkavégzés helye Budapest egyik legszebb sarkában, a Budai Várnegyedben, exkluzív munkakörnyezetben, patinás épületben (1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.).

A Közszolgálati Szabályzat alapján esélyegyenlőségi szempontok figyelembe vételével egyéni munkaidő-kedvezményeket biztosítunk a család és a magánélet, valamint a munka egyensúlyban tartása érdekében.

Fontosnak tartjuk a kollégáink szakmai fejlődését, lehetőséget nyújtunk a proaktív munkavégzésre, további tanulmányok támogatására, és az önképzésre.

 

 

Mit várunk el a pályázótól a pályázat részeként?

Részletes szakmai önéletrajzot a 87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti egységes adattartalommal.

Motivációs levelet, hogy megismerhessük egyéni céljait.

Az iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvismeretet igazoló okiratainak egyszerű másolatát.

Három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt vagy igazolást az igénylésről.

Kérjük továbbá a pályázaton megjelölni a munkakör megnevezést: „Városüzemeltetési ügyintéző”, valamint a pályázati anyaghoz csatolni szükséges a www.budavar.hu/palyazatok weboldalról letölthető adatkezelési tájékoztató megismerését követően a pályázó által aláírt, az adatkezeléshez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot.

A pályázat benyújtásának határideje:

  1. április 18.

A pályázat benyújtásának módja:

Elektronikus formában: Elektronikus úton Wimmer-Kredon Krisztina részére a wimmer.krisztina@budavar.hu e-mail címen keresztül.

Postai úton: Budapest Főváros I. kerület Budavári Polgármesteri Hivatal részére, zárt borítékban a Budapest Főváros I. Kerület Budavári Polgármesteri Hivatal, 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1. címre.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Légárné Gulyás Rita irodavezető nyújt a  06-1/458-3086 telefonszámon.

Az állás betöltéséről a jegyző dönt. Eredményes pályázat esetén határozatlan idejű, teljes munkaidős köztisztviselői kinevezésre kerül sor hat hónap próbaidő kikötésével.

Elbírálást követően az új kollégánk 2021. május 1. állhat munkába.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a pályázatot eredménytelenné nyilvánításuk, ha nem találjuk meg az ideális jelöltet.