2022. március 8. 15:14

Rövidesen helyi adófizetési határidő! Kérjük, nézze át postáit, tárhelyeit

A Budavári Önkormányzat a magánszemélyek részére postán, az egyéni vállalkozóknak, a vállalkozásoknak, valamint egyes magán- és jogi személyeknek elektronikus úton (ügyfélkapus vagy cégkapus tárhelyekre) megküldte az Adószámla Fizetési Értesítőket és a befizetésre szolgáló csekkeket. A magánszemélyeknek és egyes egyéni vállalkozóknak postázott csekk teljes kitöltöttségű QR kóddal ellátott, így alkalmas elektronikus úton történő fizetésre is.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, könyvelést végző munkatársakat, hogy kísérjék figyelemmel postaládájukat, illetve tárhelyüket! Arról, hogy a tárhelyre üzenet érkezett, az ügyfél az általa korábban, az adott szolgáltatásra történő regisztrációkor megadott e-mail címen értesítést kapott. Azon Ügyfelünk kapott „Fizetési Értesítést”, akinek 1.000 Ft-ot meghaladó helyi adófizetési kötelezettsége van, illetve lesz 2022. március 15-ig. Az adófizetés teljesíthető utalással, valamint bankkártyás fizetéssel is.

Az aktuális adószámlát az Elektronikus Önkormányzati Portálon keresztül is megtekintheti az adózó és ott bankkártyával is fizethet.

Köszönjük, hogy az adókötelezettségek teljesítésével, valamint befizetett adókkal hozzájárulnak kerületünk fejlődéséhez.

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Adóhatósága