2020. április 20. 17:06

Programajánló: karanténjáték

Az Élet Színháza – élő, interaktív párkapcsolati improvizációs karanténjáték Szalai Krisztával, Cserna Antallal és Dr. Piczkó Katalin pszichiáterrel a Budavári Önkormányzat Facebook oldalán most csütörtökön (április 23-án) 19:00 órakor.

A hetek óta tartó állandó otthonlét és bezártság még a legedzettebb párkapcsolatokat is megviseli. Apróbb, nagyobb viták, veszekedések, nézeteltérések kerülnek elő, amelyekre ha rosszul reagálunk, súlyos gondokat okozhatnak egy házasságban. Hogyan kezelhetők ezek a helyzetek? Mit lehet és mit nem tenni és mondani? Hogyan kerülhető el a családon belüli erőszak? Erre keresi a választ a három játszótárs ebben a kísérleti karanténjátékban.

Csatlakozzanak önök is, nézőként, a játék alakítójaként! Az improvizációs játék szereplői, Szalai Kriszta és Cserna Antal a saját konyhájukban, nappalijukban játszák el a különböző szituációkat. Aki segíti őket: Dr. Piczkó Katalin pszichiáter, a Meglepetés magazin állandó szakértője, a nagy sikerű Igen a nemek közt program megalkotója, és vezetője.

Várunk mindenkit szeretettel csütörtökön este a Budavári Önkormányzat Facebook oldalán. Az előadás ingyenes, helyfoglalás érkezési sorrendben!