2020. augusztus 26. 08:05

Parkolási kérdőív

A Levegő Munkacsoport egy nemzetközi projekt keretében felmérést készít parkolással és közlekedéssel kapcsolatban. Ennek keretében keresték meg a Budavári Önkormányzatot azért, hogy az I. kerület lakói körében készítsenek egy kerület-specifikus felmérést, online kérdőív formájában.

A városfejlesztéssel, közlekedéssel és fenntartható fejlődéssel foglalkozó, lokális, budapesti és országos, szakmailag elismert független szerveződés a felmérést összegzi, az eredményeket és tapasztalatokat az Önkormányzat és a Levegő Munkacsoport honlapján tesszük majd közzé.

A Budavári Önkormányzat értékesnek tartja a helyiek bevonását a kerület vezetésébe. Célunk egy élhetőbb, kellemesebb kerület kialakítása – azt gondoljuk, ennek érdekében fontos felmérni az itt élők parkolási szokásait és ezzel kapcsolatos véleményét. Ezért is támogatjuk és buzdítunk mindenkit a kérdőív kitöltésére – kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit gondolnak, hogyan tudjuk, hogyan kellene a kerületi parkolási rendszert fejleszteni? Mi az, amit fontosnak tartanak a feltett kérdésekből és mi az, amit kevésbé? Kérjük ezeket a megjegyzéseket a kérdőív kitöltése során, az ‘egyéb észrevételek’ mezőnél jelezzék.

A kérdőívet itt tudják kitölteni: http://levego.hu/egyeb/pk/
A kitöltés kb. 15 percet vesz igénybe.

Köszönjük az együttműködést és a véleményeket!