2020. november 24. 16:11

Online előjegyzés az ügyfélszolgálatra

Tisztelt I. kerületi lakók!


 


A Budavári Önkormányzat Kapisztrán téri Ügyfélszolgálati Irodáján a veszélyhelyzetre tekintettel kizárólag előzetes időpontfoglalás esetén van lehetőség ügyintézésre.


A gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében online időpont-foglaló rendszert helyeztünk üzembe.A rendszer a http://idopont.budavar.hu/  címen érhető el és mobiltelefonon is működik.Kérjük, az ügyintézés előtt a következőket vegyék figyelembe:  • A 431/2020. (IX.18.) Kormányrendelet értelmében a Polgármesteri Hivatal teljes területén kötelező a maszk használata.


  • Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt és tartsanak legalább 1,5 méter távolságot az ügyfelektől és az ügyintézőktől.


  • Csak előzetes időpontfoglalással tudjuk fogadni Ügyfeleinket a foglaláskor megadott ügyben és időben. Egy időponttal egy ügy intézésére van lehetősége, 15 perc időtartamban.


  • Személyes ügyfélfogadásra kizárólag az ügyfelek fogadására rendszeresített ügyfélfogadó térben kerülhet sor, úgy, hogy a helyiségben egyidejűleg csak egy ügy intézésével összefüggésben tartózkodhat ügyfél.


Köszönjük megértésüket.