2020. október 30. 10:23

Lakásrendelet: konzultációs műhely

Konzultációs műhely a Lakásrendelet módosításáról

2020. november 5.-én 18.30-tól lehetőséget teremtünk a járványhelyzetnek megfelelően alacsony részvételi létszámmal és a járványügyi szabályok szigorú betartásával egy konzultációs műhelymunkára, amelyben a Képviselők, Alpolgármesterek és a Polgármester által több hónapon át megvitatott lakásrendelet fő alapvetéseihez van lehetőségük a lakóknak hozzászólni és javaslatokat tenni.

A módosítás anyaga ezeknek az észrevételeknek a feldolgozása után kerül véglegesítésre és publikálásra november 16.-án.

A műhelymunka során ismertetjük a rendelet módosításának javasolt fő tételeit, majd facilitált megvitatására kisebb csoportokban kerül sor.

A csoportok az egymással megvitatott, letisztázott kérdéseiket, problémáikat előadhatják a jelenlévő szakértőknek és a Polgármesternek, akik ezekre adott válaszaikkal keresik a konszenzust a jelenlévőkkel.

❗️ Figyelem ❗️

Az eseményen kizárólag maszkban, a regisztráció után meghívást kapott jelentkezők vehetnek részt. Amennyiben a jelentkezők száma indokolja, további több, azonos jellegű eseményt is szervezünk ezt követően.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az eseményen videofelvétel készül.

Ezért kérjük, hogy töltse ki ezt a jelentkezési lapot legkésőbb november 3.-ig, és tegye lehetővé, hogy november 4.-én meghívást küldhessük Önnek!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoPgHCDgp1tZ6NGzpdCfNHFwKEGkqw0s6HUl6NmpyXK4-Ujg/viewform?gxids=7757

Köszönjük!

Budavári Önkormányzat