2022. január 7. 12:13

Közösségi költségvetés

Elindult a budapesti közösségi költségvetés második éve, amelynek keretében a főváros ismét 1 milliárd forintot fordít lakossági ötletek megvalósítására. A Főpolgármesteri Hivatal Nyitott Budapest Osztályának munkatársai igyekeznek minden kerületben – ezúttal nálunk, az 1. kerületben – közös ötletelést tartani az ott élőkkel. Az aktuális járványhelyzetre való tekintettel az ötletelést internetes formában rendezzük meg. Esemény: https://www.facebook.com/events/241694584714713

Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni online értekezlet formában, Microsoft Teamsen keresztül. Az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.

A Microsoft Teams link használatához itt találsz egy rövid útmutatót: https://otlet.budapest.hu/files/teams_utmutato.pdf

Január 31-ig zajlik a második fővárosi közösségi költségvetés ötletgyűjtő szakasza, az https://otlet.budapest.hu oldalon.

Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulj a szervezőkhöz az otlet@budapest.hu e-mail-címen. Mindenkit szeretettel várunk január 13-án 18:00 órától internetes fórumunkon!