2024. március 12. 08:34

Közösségi kert – Szezonnyitó nyílt nap

Idén tavasszal második évadát kezdi meg a Kuny Domokos utcai közösségi kert. Néhány hete már tart a felkészülés az idei szezonra, a takarításon túl néhány újítás is lesz a kertben. A megürülő helyeknek köszönhetően a korábbi várólistáról többen is lehetőséghez jutnak, így a régi kertészek mellett idén új tagok is tudnak csatlakozni a kertészkedők csoportjához.
A 15 magaságyás mellett a kertben helyett kapott két nagyobb parcella is, amit idén is a kerületi iskolások és idős klubok tagjai művelnek a generációk közötti kapcsolatépítés jegyében.
A kertben továbbra is működik közösségi komposztáló, nyitvatartási időben lehetőség van a zöldhulladék leadására és a kert felelőssel egyeztetve, komposzt szüretelésére.
Március 20-án 17 órától pedig szezonnyitó nyílt napra várunk minden közösségi kertészkedés iránt érdeklődőt, valamint a régi és az új kertészeket. Találkozzunk ott!

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...