2022. június 24. 16:36

Ingyenes utazás diákoknak Regensburga

“Egy világ, egy lehetőség, egy alkalom, hogy cselekedjünk.”
Testvérvárosunk vezetése, a Regensburgi Önkormányzat Július 31-től Augusztus 6-ig környezetvédelmi ifjúsági konferenciát szervez.
A Budavári Önkormányzat is osztja a konferencia mottóját, miszerint a környezetvédelem a 21. század egyik legfontosabb kérdésköre. Kulcsfontosságú, hogy a következő generációból kikerülő vezetők átfogóan ismerjék a környezetünk védelmére irányuló lehetséges megoldásokat.
Lesznek workshopok a fenntartható ruházkodás és táplálkozás, a fogyasztói társadalom, kereskedelem, a migráció, a média, az emberi jogok, illetve a biológiai sokféleség és az önkéntesség témakörében is.
A konferenciára a regensburgi szervezők 16-17 éves fiatalokat (3 lányt és 3 fiút+1 kísérő felnőttet) várnak Budavárról. Fizetik az utazási költségeket, illetve biztosítják a szállást és az étkezést is.
A csatolt dokumentumot szükséges kitölteni, ezután a kitöltött nyomtatványt várjuk az info@budavar.hu és a youthconference@regensburg.de címre egyaránt.
Jelentkezési határidő: 2022. július 7.

2024. július 9. 14:50

2024. július 1-től – augusztus 31-ig minden héten pénteken home office (otthoni munkavégzés) kerül bevezetésre a Polgármesteri Hivatalban. Ezeken a...