2020. március 16. 21:03

Ügyfélszolgálat nyitvatartás

Tisztelt Ügyfelünk!

A Kormány 2020. március 11-től Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek a lehetőségekhez képesti megelőzése és csökkentése mindannyiunk közös érdeke.

Az állam és az önkormányzat működéséért dolgozó munkatársaink és az Önök egészségének a megóvása érdekében 2020. március 16-tól a veszélyhelyzet időtartamára a Budavári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati irodái csak különösen indokolt esetben, kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján fogadnak ügyfelet a Kapisztrán tér 1. szám alatti ügyfélszolgálati irodában.

Kérjük, hogy a halaszthatatlan ügyintézésükhöz elsődlegesen vegyék igénybe a rendelkezésre álló elektronikus lehetőségeket!

A folyamatban lévő eljárásokban és a döntéshozatalnál figyelembe fogjuk venni, hogy az elsődleges a fertőzés elleni védekezés, és hátrány az eljárási cselekményei késedelme miatt senkit nem ér.

Kollégáim munkaidőben az alábbi telefonszámokon fogadják a telefonjaikat, ahol minden segítséget, felvilágosítást megadnak az ügyintézéssel kapcsolatban, továbbá a személyes ügyfélfogadás lehetősége iránt is érdeklődhetnek:

1/458-3030 vagy 1/458-3025

20/269-8784 vagy 20/256-5088

A koronavírus fertőzés miatt kialakult helyzettel kapcsolatos megkereséseiket a koronavirus@budavar.hu e-mail címen fogadjuk.

Megértő együttműködésüket mindannyiunk érdekében köszönöm!

dr. Tarjányi Tamás, jegyző