Veterán vívóbajnokság a Budai Alsón

A veterán vívás szervezetten, itthon 1986-ban kezdődött. Bánhalmi János és Mészáros József kezdeményezésére, csak férfi párbajtőrben, az UTE Király utcai vívótermében folytak az edzések, mintegy 10-12 veterán korú, 40 évnél idősebb, párbajtőröző és volt tőröző jött össze, főleg az UTE, a BVSC, a Bp. Honvéd és az MTK-VM vívói. Augusztus 13-Án a Budai Alsón várja […]

MIKOR

2022. augusztus 13. 15:00-tól

2022. augusztus 13. 21:00-ig

HOL

Budai Alsó Rakpart

A veterán vívás szervezetten, itthon 1986-ban kezdődött. Bánhalmi János és Mészáros József kezdeményezésére, csak férfi párbajtőrben, az UTE Király utcai vívótermében folytak az edzések, mintegy 10-12 veterán korú, 40 évnél idősebb, párbajtőröző és volt tőröző jött össze, főleg az UTE, a BVSC, a Bp. Honvéd és az MTK-VM vívói.
Augusztus 13-Án a Budai Alsón várja közönségét a magyar veterán vívók közössége. Az esemény célja a sportág népszerűsítése és a résztvevőknek találkozási lehetőség más sportkedvelőkkel.
A versenyen csak 40 évnél idősebb vívók indulhatnak, a legidősebb induló már 89 éves. Rossz idő esetén a Törekvés Vívó Egyesület vívótermében lesz megrendezve az esemény.
A verseny nem ranglista verseny, inkább a közösségi élmény és a jó hangulat a fontos.
Gyertek Ti is szurkolni!