VÁLÓTÁRSAS Kamara | Interaktív párkapcsolati beszélgetés őszintén és humorral

MIKOR

2023. május 19. 19:00-tól

2023. május 19. 21:00-ig

HOL

Márai Sándor Művelődési Ház

Aki kérdez: Bálint Edina
Akik válaszolnak: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakember
Rengeteget hallani arról, hogy a párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész komoly képzés során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő tanfolyam, és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.
Szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ami a rosszabb, ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember között a párkapcsolat kulisszái mögött.
Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képesek beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére.
Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés. Műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak is, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon, szeretné elkerülni azt.
Belépő: 3000 Forint
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas, I. kerületi kártyával): 2500 Forint


Facebook esemény: VÁLÓTÁRSAS Kamara – interaktív párkapcsolati beszélgetés őszintén és humorral