Válótársas – Impro

MIKOR

2023. november 2. 19:00-tól

2023. november 2. 21:00-ig

HOL

Márai Sándor Művelődési Ház

Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő vagy éppen a tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”. Ebben persze a mediátorok sem tudnak segíteni, abba azonban mindenképpen bepillanthatunk, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.
A sokoldalú Pokorny Lia és Ötvös András színművészek improvizált és irányított jeleneteken keresztül mutatnak példákat arról, hogy egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az “Igen!”-től a “Kicsinállak!”- ig és mikor merre érdemes továbbindulni. Szórakoztató, elgondolkodtató előadás a párkapcsolatokban előforduló helyzetekről és azok megoldásairól.
Mellettük Gönczi Dorka, válási mediátort és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakembert láthatjuk a színpadon, akik az elmúlt tíz év során oly sok mediációs esettel találkoztunk, hogy könyveket írhatnánk belőlük. Ehelyett inkább azt találták ki, hogy egy olyan interaktív előadás formájában beszélnek a párkapcsolati és válási buktatókról, ahol közismert színészek improvizálnak előre megadott helyzetekre.
Belépő: 2500 Ft
Kedvezményes belépő (I. kerületi lakos, nyugdíjas kártyával): 2200 Ft
Jegyek az alábbi linken érhetőek el: https://tixa.hu/valotarsas_november
Időpont: 2023. november 2. csütörtök 19:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)
Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Facebook esemény: Válótársas – Impro