Tervezzük együtt az új Vérmezőt! – Helyszíni bejárás

Közös séta a Vérmezőn! Ha fontos neked a Vérmező… Ha van véleményed arról, hogy milyen legyen a jövőben… Ha van kedved elmesélni, mit szeretsz benne a legjobban, és érdekel néhány „kulisszatitok” a Vérmező növényeiről, akkor várunk szeretettel!

MIKOR

2022. szeptember 9. 17:00-tól

2022. szeptember 9. 19:00-ig

HOL

Vérmező, Szitakötő játszótér

A Vérmező kerületünk egyik legnagyobb közparkja, sok kerületi és budapesti lakos közkedvelt pihenő helye. A Budavári Önkormányzat és a Fővárosi Önkormányzat kiemelt céljának tekinti a Vérmező közpark fejlesztését, növényzetének gazdagítását, rekreációs szolgáltatásainak fejlesztését.
A megújítás I. üteme lezárult: gyepfelújítási, növénytelepítési munkákat, a Szitakötő játszótér gumiburkolatának felújítását, valamint a parki kukák és a padok cseréjét végezték el a Főkert munkatársai.
Erről is szeretnénk megkérdezni a véleményüket, de a folytatásról ugyanígy. A séta ugyanis egy 4 alkalmas közösségi tervezés bevezetője, amelyre szintén szeretettel várunk mindenkit, és amelynek részletei itt találhatóak: https://budavar.hu/tervezzuk-egyutt-az-uj-vermezot/
Járjuk be együtt a Vérmezőt pénteken! A felmerülő kérdéseket a zif@budapest.hu email címen várjuk.
A séta főszervezője a Főkert, további részleteket az alábbi linken találtok: https://rdt.budapest.hu/…/programindito-workshop-es…