Őszinte, nyílt kommunikáció gyermekeinkkel

MIKOR

2023. november 11. 09:00-tól

2023. november 11. 11:00-ig

HOL

Márai Sándor Művelődési Ház

A 3 napos tréning abban segít, hogy hogyan legyen nyugodt, békés az otthoni légkör. A résztvevő egy kézzel fogható, gyakorlatias kommunikációs technikát tanul meg és gyakorol be, mely nemcsak a
gyermekekkel, hanem felnőttekkel kapcsolatban is nagyszerűen működik.
Fontos, hogy a gyerekeink ki tudják fejezni az érzéseiket felénk és mások felé is, persze abban a formában, mely elfogadható kommunikációnak minősül.
Ha szeretnétek, hogy a kamasz gyerekeitek majd ne forduljanak el Tőletek, ne zárkózzanak el és Nektek mondják el a problémájukat, Titeket hívjanak fel először, ha bajban vannak, akkor ahhoz a bizalmat meg kell alapozni. Ezt kis gyerek kortól a legjobb felépíteni, de 10 éves kortól már kifejezetten érdemes erre odafigyelni.
A kamaszokhoz másfajta kommunikáció szükséges, hogy a bizalmukat ne veszítsétek el.
Dankó Péter összeállított egy olyan 3 napos képzést, mely Nektek szól, hogy megértsétek a gyerekeitekben zajló érzéseket és nyugodt legyen otthon a hangulat. A távlatokban pedig olyan fiatal felnőttek kerüljenek ki a kezeitek közül, akik értékesnek érzik magukat a társadalomban, értik és kezelni tudják érzéseiket. Nagyon jellemző a hangulathullámzás, depresszió a fiatal felnőtteknél és egyre több a kamaszoknál is. Ezek kezelésében is segít ez a tréning.
További információ és jelentkezés:
https://dankopeter.hu/szuloikommunikacio-2023/
2023. november 11. (szombat) 9:00-18:00
2023. november 18. (szombat) 9:00-18:00
2023. november 25. (szombat) 9:00-18:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)
Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

 


Facebook esemény: Őszinte, nyílt kommunikáció gyermekeinkkel