Kiteregető | Slam poetry showcase és verseny – Bárány Bence, Mészáros Péter, Pion István közreműködésével

MIKOR

2023. május 25. 20:00-tól

2023. május 25. 22:00-ig

HOL

Virág Benedek Ház

Adott jó sok csipesz, három slammer és minden, amit a mikrofon centrifugája kibír. A Kiteregetőn nincsenek tabuk, se összegyűrt kéziratok, csak bivalyerős gondolatok és nevetőizomlázat okozó punch line-ok.
Egy-egy est végére mindig minden kitisztult a fejekben, ez most sem lesz másként, sőt!
Színpadra lép Bárány Bence slam poetry előadó, a Vates márka alapítója; Mészáros Péter országos slam poetry bajnok; valamint Pion István író, költő.
A fellépők első körös showcase-ükben azt a témát járják körül, amit a versenyhez kapcsolódó eventben az érdeklődők megszavaznak számukra. Figyeld tehát a Facebookot, mert kommentben te is bedobhatod a szennyesed!
Az este második részében következik az összecsapás, amelyben a közönség által a helyszínen megadott tematikára új szöveget kell írniuk a fellépőknek és három különleges versenyblokkban kiteregetniük a saját szennyesüket.
A végén az nyer, akire a legtöbb csipeszt rakja a közönség.
Belépő: 2000Ft
Diák, nyugdíjas, I. kerületi kártyával: 1600Ft
A program szabadtéren lesz megtartva, rossz idő esetén a nagyteremben. A helyszínen bankkártyával nem lehetséges a fizetés.

Facebook esemény: Kiteregető – Slam poetry showcase és verseny – Bárány Bence, Mészáros Péter, Pion István közreműködésével