Kertmozi | Esküvő a topon – INGYENES Vetítés

MIKOR

2023. június 8. 21:00-tól

2023. június 8. 23:00-ig

HOL

Virág Benedek Ház

Kalandtúra egzotikus tájakon, elkötelezettség és kitartás, úton az álmok felé és fájdalmas, de egyben felemelő felismerések. Néhány hívó gondolat nyári filmajánlatunkból, ahol a Virág Benedek Ház kedvenc filmjeit válogattuk össze a Cirko Film kínálatából. Szórakoztató, könnyed, de mégis mély tanulsággal bíró történetek a Virág Benedek Ház hangulatos kertmozijában.
Esküvő a topon
ausztrál romantikus vígjáték, 2019, 113’
eredeti nyelven, magyar felirattal
A Sundance filmfesztivál filmkritikusai szerint „magával ragadó, egzotikus romantikus vígjáték a családról, a szerelemről és a második esélyről”
A fiatal sydney-i szerelmesek, Lauren és Ned eljegyzik egymást, és boldogan várják a nagy napot. A lagzi előtt alig egy héttel azonban kiderül, hogy Lauren édesanyja hirtelen felkerekedett, és nyom nélkül eltűnt. Mivel örömanya nélkül szó sem lehet esküvőről, a fiatalok a gondtalan készülődés helyett az asszony keresésére indulnak. Kalandos nyomozásuk a távoli, vadregényes Északi területre vezeti őket, ahol az érintetlen, lélegzetelállító táj mellett különleges találkozások várnak rájuk, és számos múltbéli titokra is fény derül.
Rendező: Wayne Blair
Szereplők: Alan Rickman (hang archív felvételről), Gwilym Lee, Kerry Fox, Miranda Tapsell, Rob Collins
16 éven aluliaknak nem ajánlott!
A program szabadtéren lesz megtartva, rossz idő esetén a teremben.

Facebook esemény: Kertmozi | Esküvő a topon – INGYENES Vetítés