FÉNYT BUDÁNAK, FÉNYT MINDENKINEK! – CSALÁDI MÉCSESTARTÓ-FESTÉS

MIKOR

2022. december 3. 11:00-tól

2022. december 3. 13:00-ig

HOL

Márai Sándor Művelődési Ház

Családi mécsestartó-festésre invitáljuk a kerületi (és persze a nem kerületi) lakókat! A Söndörgő koncert után olyan mécsestartókat festünk meg, amelyek biztonságosan töltik meg gyönyörű, színes fényekkel a lakásokat, amint meggyújtjuk bennük a mécseseket.
Sőt! Ha az ablakba tesszük, a kerületet is új fényekkel tehetjük szebbé. Pláne most, amikor egyre sötétebb idők járnak. Ha le is kell kapcsolnunk a díszkivilágítást, ha csökkentenünk is kell az energiafelhasználást, mi ezzel a programmal is a közösséget hívjuk, hogy együtt tegyünk mindezek ellenére valami olyasmit, amivel visszahozzuk a fényeket egymásnak, a kerületnek. Adventkor egyébként is a fényé a főszerep, így a foglalkozás az ünnepekre való készülődéshez kapcsolódik.
A mécsestartó-festés ingyenes, minden hozzávalót biztosítunk. A festés 11-12-ig, illetve 12-13-ig, két csoportban zajlik majd.
Az eseményre a somogyi.zsofia@budavar.hu címen tudtok regisztrálni a mécsesek számának megadásával!
Várunk mindenkit szeretettel december 3-án 11 órakor a Máraiban!
Egyúttal játékra invitáljuk a résztvevőket, de azokat is, akik nem tudnak eljönni: az itt készült, vagy már meglévő mécsestartódat tedd ki az ablakodba, fotózd le, ahogy világít, és küldd el a fenti e-mail címre december 9-ig! A legszebb fotókat közzétesszük a Budavári Önkormányzat Facebook-oldalán.