DOROGI Intim Torna Illegál | EGYSZÁLEMBER KONCERT

MIKOR

2023. május 20. 19:00-tól

2023. május 20. 21:00-ig

HOL

Márai Sándor Művelődési Ház

Dorogi Péter dalai zenei kalandtúrára invitálnak, s ha elfogadjuk a meghívását a mély, lírai daloktól, a különleges hangzású, akusztikus dallamokon át, a fesztiválok ütemes rock zenéin keresztül, a pörgős rádióslágerekig repít bennünket. Bensőséges hangulatú akusztikus műsorában a közönség úgy hallhatja a dalokat, ahogy azt a szerző megírta: egy szál gitáron. A koncerten Dorogi Péter karnyújtásnyira, minden körítés nélkül, nyers energiával adja elő szerzeményeit. Nyitott könyvként tárja fel zenei életpályáját, az érzelemgazdag előadásmódban felcsendülő dalokon túl kulisszatitkokat és izgalmas történeteket is megoszt a közönséggel az elmúlt 20 év turnéiról, a dalok születéséről és arról, hogy mit jelent számára a zene.
—————-
Dorogi Péter, platina- és aranylemezes zenész, énekes és dalszerző 20 éve ismert a magyar zenei életben. Alapító tagja a Kistehén Tánczenekarnak, frontemberként az Intim Torna Illegálból ismerhetjük, az Ő hangjával „szállunk a fény felé”, de az Ő szerzeménye több rádiósláger mellett a Vágjál lyukat a kádba, a Hipnotizőrkirály vagy a Csillagtengeren is. Dalait a legnagyobb hazai és erdélyi rádiók folyamatosan játsszák, rendszeres fellépője a legismertebb fesztiváloknak.
2022-től új hullámokat meglovagolva lép színpadra, zenésztársaival az ITI legnagyobb slágereit és legújabb saját szerzeményeit, a Néhány fényes gomb, a Ki védi meg a fiúkat a lányoktól című dalokat is előadja.
Belépő: 2500 Forint
Kedvezményes jegyár (diák, nyugdíjas, I. kerületi kártyával): 2000 Forint


Facebook esemény: DOROGI Intim Torna Illegál | EGYSZÁLEMBER KONCERT