Budai Alsó / Rakpart Buda 2022

 Budai rakparti pihenőparkkal indul el a Budapest Tuning  Az idei év kivételes alkalom, mivel a Lánchíd felújítása néhány hete lépett abba a szakaszba, hogy a budai alsó rakpart először – és az is lehet, hogy hosszú ideig talán utoljára – felszabadul a gépjárműforgalomtól, és a gyalogosok-kerékpárosok vehetik birtokba a forgalmi sávokat. Hogy ne csak az […]

MIKOR

2022. július 15. 00:00-tól

2022. augusztus 14. 00:00-ig

HOL

Budai alsó rakpart

🚀 Budai rakparti pihenőparkkal indul el a Budapest Tuning 🚀
Az idei év kivételes alkalom, mivel a Lánchíd felújítása néhány hete lépett abba a szakaszba, hogy a budai alsó rakpart először - és az is lehet, hogy hosszú ideig talán utoljára - felszabadul a gépjárműforgalomtól, és a gyalogosok-kerékpárosok vehetik birtokba a forgalmi sávokat.
Hogy ne csak az üres aszfalt árválkodjon itt, amíg az autóforgalom kényszerűen szünetel, egy ideiglenes köztérré, pihenőparkká változik a 1,5 kilométer hosszú szakasz, ami a Halász utca és a Döbrentei tér között húzódik. A tavalyi RAKPART 2021 projekt kísérletének folytatása kerül át a szemközti, árnyékosabb oldalra. A projektet a Budapest Brand nZrt., Budapest Főváros Önkormányzata, Budavár Önkormányzata megbízásából a Valyo, város és a folyó valósítja meg.
És hogy mi várható?
Chillezés 😎 Hesszelés 😵 Árnyék és bukszusok 🌴 Lasztizás ⚽ Lazítás 🧎 Napozó ☀️ Buborékfújás ❍。 Duna-skubizás 🔭 Fetrengés 🛌 Barátok a betonon 🧑‍🤝‍🧑 Tollas 🏸 Kilátó 👀 Piknik 🤸‍♀️ Szabad tér 🏞️ Gengelés 🤟 Közösségi létezés 👨‍👨‍👧‍👧 Állatsimogató 🦄 Grillezés 🍔 Tipegő 🐕 Kutyázás 🧒🏼 Gyerekezés 👶 Unokázás 📚 Színlelt olvasás 📱 Telózás 💬 Beszélgetés 💻 Nyomkodás és számítózás 💪 Flexelés 💥 Durrantás 🤏 Pattintás 🍾 Siccentés 🍻 Koccintás * Pacsizás ✋ Reppelés 🧢 Locsolás 🌊 Tánci 💃 Te és még sokan mások!