BP Legendái – Budapest Zengeráj

MIKOR

2023. november 3. 19:00-tól

2023. november 3. 21:00-ig

HOL

Márai Sándor Művelődési Ház

Prieger Zsolt, az Anima Sound System zenekar vezetője rendhagyó irodalmi-zenés előadással jelentkezik a 150 éves Budapesthez kötődő írók-költők és humoristák-kabarészerzők szövegei alapján.
Prieger Zsolt legnagyobb erőssége a művészi bátorság. Időről időre képes megújulni, feladni a már bevált, megszokott sémákat és valami egészen újba kezdeni. Budapest Zengeráj – Zsolt rendhagyó irodalmi-zenés előadása a 150 éves Budapesthez kötődő írók-költők és úgynevezett humoristák-kabarészerzők – Heltai Jenő, Kassák Lajos, Nagy Endre, Szomory Dezső, Kosztolányi Dezső, Pilinszky János, Tóth Árpád, Örkény István, Radnóti Miklós, Krúdy Gyula, József Attila, Rejtő Jenő, Pajor Tamás, Tandori Dezső, Szerb Antal és sokan mások – szomorú és nevetős, klasszikus és zugszínházi, fennkölt és flaszternyelvű szövegeiből készült.
Belépő: 2000 Ft
Jegyek: https://tixa.hu/bp_legendai
Időpont: november 3. péntek 19:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)
A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Művelődési Központ anyagi támogatásával valósul meg.
Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Facebook esemény: BP Legendái – Budapest Zengeráj