2020. november 5. 12:25

Budavári lakásügynökség

Tisztelt Lakástulajdonos!


Üresen áll lakása? Nem meri kiadni magánszemélynek? Nem tudja kiadni, mert külföldön tartózkodik? Nem tudja kiadni, mert nem áll rendelkezésére a felújításhoz, átalakításhoz szükséges összeg?


A Budavári Önkormányzat lakásügynökség létrehozását tervezi, és ehhez olyan üresen álló lakások tulajdonosaival szeretnénk felvenni a kapcsolatot, akik erre az együttműködésre nyitottak!


A lakásügynökség biztos bérlő, nem halmoz fel tartozást, vállalja az eredeti állapot fenntartását, kezeskedik lakása állapotának megőrzéséről. Az önkormányzati lakásügynökség a biztonságos bérbeadás szinonimája.


A lakásügynökség úgy venné bérbe a jelenleg üresen álló lakásokat, hogy azt viszontbérletbe adná a kerületben dolgozó közalkalmazottaknak, közszolgáknak, köztisztviselőknek – olyan bérlőknek, akik az I. kerületért dolgoznak, és állami alkalmazottként nem engedhetnek meg maguknak piaci árú lakásbérletet.


Programunk elindítása érdekében végzünk piackutatást; amennyiben Ön rendelkezik használható, vagy kisebb felújítással használhatóvá tehető ingatlannal, keressen minket bizalommal! Amennyiben Ön nem, de lakótársa, ismerőse rendelkezik ilyennel, kérjük, tájékoztassa őket a piackutatásról! 


Köszönjük megtisztelő együttműködését, további információért, kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségeken:


szaniszlo.judit@ utcarollakasba.hu


kovacs.vera@utcarollakasba.hu 


 


Tegyünk közösen a kerületért! 


Üdvözlettel:


Szaniszló Judit


Az ULE és a Budavári Önkormányzat lakásügynökség tervezési projektjének


megbízott koordinátora