2020. április 3. 07:20

Bölcsődei tájékoztató 2020/2021

Tisztelt Szülők!

A Budavári Önkormányzat Egyesített Bölcsődéjének intézményvezetőjeként ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az Egyesített Bölcsőde 2020 szeptemberétől kezdődő, 2020/2021 nevelés-gondozási évre való jelentkezések fogadására, a tervezettek szerint április 1. és május 31. között került volna sor. A korábbi évek gyakorlata szerint ezen időszak alatt fogadtuk a bölcsődében az érdeklődő szülőket; tájékoztatást adtunk a felvétel menetéről, bemutattuk a bölcsődét és előjegyzésbe vettük a jelentkezést. A bölcsődei jelentkezéshez szakmai szempontok mentén, elengedhetetlen a személyes találkozás; valamint a jelentkezési dokumentáció kapcsán a kisgyermek védőnőjét is fel kell keresni.

A COVID 19 – koronavírus – miatt jelenleg fennálló egészségügyi veszélyhelyzethez kapcsolódóan az Egyesített Bölcsőde a fenntartó döntése alapján zárva tart; a vírus terjedésének megelőzése céljából a közvetlen érintkezéseket minimalizáltuk. Amíg ez a rendkívüli helyzet fennáll, nem áll módunkban személyesen fogadni az érdeklődő – jelentkezést leadni kívánó – szülőket. 

Április végéig hozzuk meg a döntést arról, hogy májusban hónapban mikor és hogyan bonyolítjuk a jelentkezéseket. (Ha a körülmények megengedik személyes formában, ha nem lesz erre mód, kidolgozzuk az elektronikus formában történő jelentkezés folyamatát).

Addig kérem szíves türelmüket.

Amennyiben a jelentkezés időpontja és módja realizálódik, a Budavári Önkormányzat honlapján, Facebook oldalán és lehetőség szerint a Várnegyed újságban is tájékoztatást adunk Önöknek.

Addig is, ha kérdésük lenne a jelentkezés feltételeiről, a bölcsődei felvételről, a beszoktatási időszakról; kérem keressenek az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Koppány Ivett

iskola@budavari-bolcsodek.hu

koppany.ivett@budavari-bolcsodek.hu

+36 20 269 4006

Üdvözlettel: Koppány Ivett, intézményvezető