2023. szeptember 29. 12:37

A Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpont használatának rendje

A Czakó mindenki számára lehetőséget biztosít, hogy szabadidejében sportolhasson korszerű, igényes sportpályákon, hozzájuthasson széleskörű sportszolgáltatásokhoz és kulturális programokhoz, ezzel is hozzájárulva az I. kerületi lakosság és a látogatók egészségi állapotának megőrzéséhez, illetve javításához.

A Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpont kiemelt feladata az I. kerületi lakosok, és a kerület oktatási intézményeiben tanulók számára az aktív életvezetés feltételeinek biztosítása.

A Czakó a térítésmentesen igénybe vehető sportszolgáltatások – a 300 méteres futókör, a 6 sávos öntött gumiburkolatú atlétikai pálya, a multifunkciós öntött gumiborítású pálya, a kültéri fitnesz eszközök, a Pavilon területén található asztalitenisz asztalok és a mini röplabda/tollaslabda pálya – mellett a kerületi iskolák testnevelési órái és sportnapjai, a diákok diákolimpiai sportági bajnokságai helyszíne.

A sportolni kívánó vendégeket két világítással ellátott salakborítású teniszpálya, egy 40X20m méretű, világítással ellátott műfüves labdarúgó pálya, valamint egy, a mozgásprogramok széles palettáját kiszolgálni képes, légkondicionált, parkettás terem várja, melyek foglalásait a Czakó recepcióján keresztül lehet megtenni.

A Czakó nyitvatartási rendje:

• április 1-jétől október 31-éig
hétfő – péntek: 06.30 – 22.30
szombat- vasárnap: 08.00 – 20.00

• november 1-jétől március 31-éig
hétfő – péntek: 06.30 – 22.30
szombat- vasárnap: 09.00 – 21.00

Linkek:

https://budavargmsz.hu/onalloan-mukodo-intezmenyek/czako-utcai-sport-es-szabadidokozpont/

https://budavargmsz.hu/wp-content/uploads/2023/04/SPORT_berletidijak_230424.pdf

https://www.facebook.com/czakosport